ΠΟΛΟ

H δέκατη αγωνιστική της Α1 ανδρών

H δέκατη αγωνιστική της Α1 ανδρών
Μπουρνάζος

Μεγάλη νίκη με 11-10 απέναντι στα Χανιά πήρε ο Εθνικός που πλησίασε στον ένα βαθμό την ομάδα του Μαχαίρα

Ένα σημαντικό βήμα για τη διεκδίκηση της παραμονής του έκανε ο Εθνικός που με τον Μπουρνάζο σε μεγάλη μέρα επικράτησε των Χανίων με 11-10.
Χίος-Πανιώνιος: 9-8
Χάρη σε γκολ του Γιώργου Φουντούλη από την περιφέρεια 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Χίος πήρε μεγάλη νίκη με 9-8 επί του Πανιωνίου στο "Ιωνικό κολυμβητήριο".

Αυτή ήταν μία άτυπη ρεβάνς για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά μετά τον αποκλεισμό από τους "κυανέρυθρους" στο Κύπελλο, αλλά κυρίως αποτέλεσε ψυχολογική τόνωση για τους Χιώτες που είχαν μία αγωνιστική κάμψη το τελευταίο διάστημα.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 5-3 στο ημίχρονο αλλά η στην τρίτη περίοδο οι "νησιώτες" ανέκαμψαν και πέρασαν μπροστά με 7-5. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο οκτάλεπτο αλλά ο Γιώργος Φουντούλης με το μοναδικό του γκολ στο ματς έδωσε το "ροζ φύλλο" στην ομάδα του που πλησίασε τον αντίπαλό της στον έναν βαθμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 4-1, 2-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Χίος (Μαυρωτάς): Ντούλος 4, Γιώργος Φουντούλης 3, Φρανίτσεβιτς, Γιάννης Φουντούλης

Πανιώνιος (Λούδης): Μάζης 3, Μοίραλης 2, Κοκκινάκης, Θωμάκος, Βλοντάκης

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μαυρωτάς δήλωσε στο SPORT 24: " Ήταν μία νίκη που τη χρειαζόμασταν κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να ξεπεράσουμε τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία ματς. Παίξαμε τουλάχιστον με ψυχή και αυτό ήταν το θετικό. Μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτή τη... μιζέρια που υπήρχε λόγω κακής απόδοσης και πλέον κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία".

Εθνικός-Χανιά: 11-10
Το πρώτο από τα πολλά βήματα που πρέπει να κάνει για να μείνει στην κατηγορία έκανε ο Εθνικός που στο μεγάλο ντέρμπι εναντίον των Χανίων επικράτησε με 11-10 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά για την δέκατη αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι "κυανόλευκοι" παρέμειναν μεν στην επικίνδυνη ζώνη (προτελευταίοι) αλλά έφτασαν τους 5 βαθμούς πλησιάζοντας τους Κρητικούς στον έναν.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, ο Εθνικός με τον Μπουρνάζο να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, προηγήθηκαν με 10-6 στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην τελευταία άντεξαν στην πίεση των φιλοξενούμενων.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 3-2, 1-4

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Εθνικός (Κρητικός): Μπουρνάζος 3, Βαφειάδης 2, Καψοκόλης 2, Πρίμορατς, Ψύχος, Ντέλας, Σπύρου

Χανιά (Μαχαίρας): Βιζυράκης 4, Βουκίσεβιτς 4, Ζούφαλ, Αυγουστιανάκης

ΝΟΠ-ΠΑΟΚ: 12-12
Παρά το γεγονός ότι έχανε με 8-11 κατά τη διάρκεια του τελευταίου οκταλέπτου, ο ΝΟΠ κατάφερε νε επιστρέψει στο ματς και να αναδειχθεί ισόπαλος 12-12 με τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός"

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παρέμειναν μαζί στην έβδομη θέση έχοντας από 8 βαθμούς. Κορυφαίο από πλευράς Πατρινών ήταν οι Αλεξάντερ και Κολόμβος που σημείωσαν από 3 τέρματα ενώ για τον "Δικέφαλο" ο Ντούνκα έβαλε 4 και ο Παπαγιαννάκης 3.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-3, 2-2, 4-3

ΝΟΠ (Σελετόπουλος): Αλεξάντερ 3, Κολόμβος 3, Χρόσικ 2, Μερκορυριάδης, Κανελλόπουλος, Μουρίκης, Κράτοσβιλ

ΠΑΟΚ (Βενετόπουλος): Ντούνκα 4, Παπαγιαννάκης 3, Αλιχανίδης 2, Σαρησάββας, Παυλίδης, Μπομπιέν

ΝΟΒ-Παναθηναϊκός: 5-6
Μεγάλη νίκη με 6-5 μέσα στον Λαιμό επί του ΝΟΒ πήρε ο Παναθηναϊκός που προσπέρασε την ομάδα των νοτίων προαστίων και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση όπου ισοβαθμεί με το Παλαιό Φάληρο.

O αγώνας διεξήχθη σε βαρύ κλίμα λόγω του τραυματισμού του παίκτη των "πράσινων" Κώστα Δήμου που νοσηλεύεται μετά από ατύχημα που είχε την Παρασκευή με το αυτοκίνητό του.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή δεν κατάφεραν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα να πάρουν το προβάδισμα και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν 2’ και 19’’ πριν το τέλος όταν έπαιξαν για τελευταία φορά με παίκτη παραπάνω.

Τη νίκη "σφράγισε" για την ομάδα του Άντριτς ο Τσόκας που σκόραρε όταν η ομάδα του είχε την αριθμητική υπεροχή 1’ και 20΄΄ για τη λήξη. Το τελικό 5-6 διαμόρφωσε ο Χατζηγούλας.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-1, 2-2, 2-2

Oι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

ΝΟΒ (Γιαννουρής): Πρωτονοτάριος, Αναστασιάδης 1, Μιτελούδης, Χάτεν, Ελμισιάν, Γούνας 1, Αγγελίδης, Καρούντζος 1, Χατζηγούλας 2, Αφρουδάκης, Χατζηδάκης, Ματουτίνοβιτς, Χαραλαμπόπουλος, Βλαχόπουλος

Παναθηναϊκός (Άντριτς): Καραμπέτσος, Φλώρος, Όρεμπ 1, Πετάσης, Σιώνης 1, Βράνιες, Βουλγαράκης, Καφετζόπουλος, Σάριτς 2, Δερμιτζάκης 1, Κουντουδιός, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος

Το SPORT 24 που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού συνομίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον συμπαίκτη του Κώστα Δήμου και έτερο φουνταριστό της ομάδας, Μάνθο Βουλγαράκη: " Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι, το πρώτο που μας ενδιαφέρει ως ομάδα είναι η υγεία του Κώστα" και τελειώνοντας τόνισε: " Να γίνει καλά και όταν θα γίνει αυτό θα μιλήσουμε και για το πόλο".

Περαστικά Κώστα
Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του ΝΟΒ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: " Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΝΟΒ εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον φίλο και παίκτη του Παναθηναϊκού, Κώστα Δήμου, που έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο που είχε την Παρασκευή".

Παλαιό Φάληρο-Ολυμπιακός: 8-15
Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το "Ρέστειο" επικρατώντας με 15-8 του Παλαιού Φαλήρου και κάνοντας το "10 στα 10" στο Πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-3, 1-4, 3-4

Oι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Θ. Γαβαλάς, Γενηδουνιάς, Μητρόπουλος, Δικαίος, Κόχειλας 2, Παπαδόπουλος 2, Κατσουλάκης 1, Βερύκοκος, Ξενάκης, Μπάσιτς, Λώλης, Γ. Γαβαλάς 1, Κόλιανιν 2, Τσαγκάρης, Σολής

Ολυμπιακός (Πάτερος): Φλώρος, Κόχειλας, Μυλωνάκης 2, Σάντα, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος 2, Χρήστος Αφρουδάκης 2, Ντόσκας 2, Γιώργος Αφρουδάκης 1, Νίκιτς 2, Κομάντινα, Σχίζας 1, Δελακάς 1

Ηρακλής-ΝΕΠ: 6-15
Η ΝΕΠ πήρε βαθμολογική ανάσα αφού επικράτησε με 15-6 του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και έφτασε τον ΠΑΟΚ στην όγδοη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-4, 0-6

Οι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Γούναρης): Κεχαγιάς, Βογιατζόγλου 3, Παπαδηλέρης, Ποτσίδης, Γκαγκασούλης, Αλιαπούλιος, Κουνέλας, Τσιώλης, Κορύτσας 1, Ζαρκαντζάς 1, Καλογεράς, Βαχαρέλης 1, Σαραντίδης, Μυτιληνός, Τσάκαλος

ΝΕ Πατρών (Τρούμπιτς): Λέντζος, Μιλόσλαβιτς 1, Ρατσούνιτσα, Φαναριώτογλου, Λαμπάτος, Μπλάνης 4, Βουκσάνοβιτς 4, Γιάιτς 2, Μπιτσάκος, Κωνσταντουδάκης, Γεωργαράς 1, Κεχαγιάς, Στελλάτος 3

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 7/2):
Παναθηναϊκός-Χίος
Χανιά-Βουλιαγμένη
ΝΕΠ-Εθνικός
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Ολυμπιακός-ΝΟΠ
Πανιώνιος-Παλαιό Φάληρο





























































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ