ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Αλεξία Καμμένου στο SPORT24: "Είναι όνειρο αυτό που ζω"

Η Αλεξία Καμμένου στο SPORT24: "Είναι όνειρο αυτό που ζω"
SPORT24.GR

Η Αλεξία Καμμένου γιόρτασε τα γενέθλια της στο Ολυμπιακό Χωριό και μετά μίλησε στο SRORT24, τονίζοντας τη μεγάλη χαρά που ένιωσε. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες της, χάρη στις οποίες έφτασε ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επανέλαβε, τέλος ότι στόχος αυτής της ομάδας είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Τα 56α γενέθλιά της γιόρτασε στο Ολυμπιακό Χωρίο την Πέμπτη (25/7) η Αλεξία Καμμένου. Η έμπειρη προπονήτρια της Εθνικής Πόλο Γυναικών, μίλησε για αυτή την όμορφη εμπειρία στην κάμερα του SPORT24, τονίζοντας όμως πως παραμένει 100% συγκεντρωμένη στο στόχο της, μαζί με τις αθλήτριές της.

Για το αν ήταν τα καλύτερα γενέθλια και πώς τα βίωσε: "Ναι είναι αλήθεια. Όταν είχαμε αναλάβει την ομάδα μαζί με τον συνεργάτη μου τον Τάσο Πιρπιρή, είχαμε δει τις ημερομηνίες και ονειρεύομασταν. Του έλεγα "Τάσο, λες να περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να γίνουν τα γενέθλιά μου στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί με τα κορίτσα; Χάρη σε αυτές είμαστε εδώ κυρίως. Και έτσι, πράγματι, τα γενέθλιά μου γίνονται στο Ολυμπιακό Χωριό και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό.

Αυτό ήταν το ιδανικό σενάριο. Η αλήθεια είναι ότι έχω πίστη σε αυτό που ανέλαβα, είχα πίστη στην ομάδα και το είχα δηλώσει ότι θα περάσουμε στους Ολυμπιακούς. Τώρα συγκυριακά, το ότι έγιναν τα γενέθλιά μου εδώ με αθλήτριες που αγαπώ πολύ -με τις περισσότερες έχουμε και πορεία χρόνων, είτε στους συλλόγους, είτε στην Εθνική- είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα, γιατί πραγματικά είναι όνειρο αυτό που ζω".

Για το αν αυτό τη βοήθησε να αποφορτιστεί από την πίεση και το άγχος: "Όχι. Πολύ λίγο. Δεν πρέπει κιόλας. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Εδώ έχουμε έρθει με έναν στόχο. Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία, είναι μία γιορτή. Είναι κάτι το διαφορετικό.

Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και την ελληνική αποστολή, τον αρχηγό της αποστολής και όλους τους συνεργάτες που ήρθατε και μου ευχηθήκατε δια ζώσης για τα γενέθλιά μου στην τραπεζαρία.

Αλλά από εκεί και πέρα αυτά πρέπει να τα αφήνουμε στην άκρη. Οι προπονητές είμαστε σε μία διαδικασία πολύ δύσκολη. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους αγώνες της ομάδας μας, να κερδίζουμε χρόνο, να ξεκουραζόμαστε κι εμείς και τα παιδιά. Γιατί η ενέργεια που χρειάζεται είναι πολύ μεγάλη. Και ο στόχος είναι μεγάλος και η υποχρέωση είναι μεγάλη".

Για το αν περιμένει οι εμφανίσεις των αθλητριών της να αποτελέσουν δώρο γενεθλίων για εκείνη: "Ναι, σίγουρα. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και νομίζω στη διάρκεια των παιχνιδιών θα γινόμαστε όλο και καλύτερες. Είμαι σίγουρη για αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ