ΠΟΛΟ

Η πρώτη αγωνιστική της χρονιάς

Η πρώτη αγωνιστική της χρονιάς
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Την Παρασκευή ανοίγει με το παιχνίδι Πανιώνιος-ΝΕΠ στη Νέα Σμύρνη, η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής

Οι "κυανέρυθροι" αποτελούν το μεγάλο φαβορί στον αγώνα με τους Πατρινούς που πηγαίνουν στην Αθήνα για την έκπληξη, τη στιγμή που η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι με την Ποσίλιπο στο πλαίσιο της φάσης των "8" του LEN Trophy στις 14 Ιανουαρίου.
Το Σάββατο συνεχίζεται η αγωνιστική με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βουλιαγμένη στο "Ποσειδώνιο" της Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζει. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή που είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πρέπει να πάρει το "ροζ φύλλο" αγώνα για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις, αλλά ο "Δικέφαλος" που χρειάζεται άμεσα βαθμούς θα εκμεταλλευθεί την έδρα του και να στερήσει βαθμούς από τον ΝΟΒ.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον τέως μεγάλο του αντίπαλο, Εθνικό που φέτος είναι εξαιρετικά αποδυναμωμένος για να κοντράρει τους "ερυθρόλευκους" που πάνε για το "7 στα 7" στο Πρωτάθλημα.

Όσο για την Χίο δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον ΝΟΠ και καλείται να ξεπεράσει τη δύναμη της έδρας, να αποδείξει την ποιότητά της και να φύγει με τους 2 βαθμούς από το "Αντώνης Πεπανός" παραμένοντας ισόβαθμη στη δεύτερη θέση με τον Πανιώνιο.

Στην ουδέτερη έδρα της Βουλιαγμένη ο τιμωρημένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τα Χανιά και μετά την αφαίρεση δύο βαθμών (έστω πρωτόδικα) "καίγεται" για τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μαχαίρα η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.

Τέλος, το Παλαιό Φάληρο δεν αναμένεται να δυσκολευθεί απέναντι στον Ηρακλή τον οποίο υποδέχεται στο "Ρέστειο" κολυμβητήριο.

Η έβδομη αγωνιστική:

Παρασκευή (9/1)
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης (20:30): Πανιώνιος–ΝΕΠ (Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)

Σάββατο (10/1)
Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου (18:00): Παλαιό Φάληρο–Ηρακλής (Πολυχρονόπουλος, Κουρτίδης)
Κολυμβητήριο Λαιμού (16:00): Παναθηναϊκός–Χανιά (Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης)
Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά (17:00): Ολυμπιακός-Εθνικός (Παϊρακταρίδης, Κατσαρός)
"Ποσειδώνιο" (17:00): ΠΑΟΚ–Βουλιαγμένη (Κουρέτας, Μπουδραμής)
Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" (19:00): ΝΟΠ–Χίος (Σταυρόπουλος, Μπιράκης)




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ