ΠΟΛΟ

Κοζομπόλη: "Χρειάζεται βελτίωση"

Κοζομπόλη: "Χρειάζεται βελτίωση"
Κοζομπόλη

Στο τουρνουά του Ηρακλείου και την κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ αναφέρθηκε η Βούλα Κοζομπόλη

" Τελειώσαμε την Πέμπτη την κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ, η οποία πήγε αρκετά καλά. Η ομάδα τους ήταν πιο έτοιμη από μας, αφού έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια, ενώ προερχόταν και από την τελική φάση του World league στην Τενερίφη, που αποτελούσε στόχο της", είπε η έμπειρη φουνταριστός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

" Εμείς είμαστε πίσω ακόμα και πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να φτάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Ακόμα βέβαια είμαστε στην αρχή, αφού τώρα ξεκινάμε τους αγώνες, όπου στόχος μας είναι να δεθούμε σαν ομάδα. Το τουρνουά στο Ηράκλειο είναι ουσιαστικά το πρώτο τεστ για μας. Τα αποτελέσματα δεν παίζουν ρόλο, αλλά εκεί που πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας είναι στην άμυνα και τον περιορισμό των λαθών, καθώς εκεί κερδίζονται τα ματς".

"Το ευτύχημα είναι ότι είμαστε όλες καλά, ενώ καλά πήγαν τα πράγματα και με τον Κούλη Ιωσηφίδη, τον οποίο περιμένουμε να επιστρέψει στην ομάδα. Σίγουρα παίζει ρόλο η απουσία του, όλες οι αθλήτριες όμως είμαστε συνειδητοποιημένες, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δουλεύουμε σωστά με το Γιώργο (σ.σ. Μορφέση) και τον κ. Τάκη (σ.σ. Μίχαλο) και όλα πιστεύω να πάνε καλά

".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ