CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

LEN Champions League: Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ, ήττα και για τη Βουλιαγμένη στα προκριματικά

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ
Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 15-4 από την Μπρέσια και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο LEN Champions League. Με ήττα ξεκίνησε στα προκριματικά η Βουλιαγμένη που λύγισε με 11-6 από τη Μλάντοστ.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 15-4 από την Μπρέσια στη Ρουμανία και σε συνδυασμό με την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Σπαντάου δεν έχει πλέον ελπίδες για πρόκριση στο LEN Champions League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα ολοκληρώσει της υποχρεώσεις του στον Γ' προκριματικό όμιλο το Σάββατο (14/9) αντιμετωπίζοντας στις 09:30 την ΕΝΚΑ από την Τουρκία και στις 18:30 την οικοδέσποινα Οραντέα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 4-2, 4-1

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος , Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 2, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν , Καρατζάς , Σιορδίλης.

Με ήττα ξεκίνησε την προσπάθειά της στον Β' προκριματικό όμιλο η Βουλιαγμένη. Το σύνολο του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς έχασε με 11-6 από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ στην πόλη Κραγκούγεβατς.

Το Σάββατο (14/9) ο ΝΟΒ θα παίξει με την οικοδέσποινα Ραντνίσκι στις 21:00. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο θα πάρει και το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 3-2, 1-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 1, Μπέλεσης, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ