ΠΟΛΟ

Με νίκη συνέχισε ο Ολυμπιακός

Με νίκη συνέχισε ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ένα 24ωρο μετά την ήττα από την Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός νίκησε 16-3 τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 Ανδρών. Την Παρασκευή (11/4, 14.00) ο δεύτερος αγώνας και πάλι στο "Παπαστράτειο".

Μετά τον αποκλεισμό από το Final-6 του Champions League ο Ολυμπιακός πλέον αφοσιώνεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα 24ωρο μετά την ήττα από την Προ Ρέκο, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 16-3 τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 Ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη δυνατότητα να "σφραγίσουν" το εισιτήριο για τον τελικό με δεύτερη νίκη την Παρασκευή (11/4, 14.00) στο δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Παπαστράτειο" με τυπικά γηπεδούχο τον "δικέφαλο του βορρά".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: " Κάναμε το πρώτο βήμα και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάμε στους τελικούς. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά τα παιχνίδια αλλά και για να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Θέλουμε νίκη και την Παρασκευή με τον ΠΑΟΚ για να έχουμε αρκετές ημέρες για να δουλέψουμε για τους τελικούς".

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-1, 6-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 5, Καπότσης, Φουντούλης 5, Ποντικέας1, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Α. 1, Κόχειλας, Αληχανίδης Β., Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ