ΠΟΛΟ

Με την ίδια σύνθεση στο Βελιγράδι οι άντρες

Με την ίδια σύνθεση στο Βελιγράδι οι άντρες
Δούμπας

Τους παίκτες που πήραν τη νίκη επί της Γαλλίας θα εμπιστευθεί ο Τάσος Δούμπας και στο ματς με τη Σερβία

Ο Έλληνας κόουτς θα συγκεντρώσει τους αθλητές το πρωί της Παρασκευής (10:00) στο Ζάπειο και το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σερβία.
Αναλυτικά κλήθηκαν οι: Κώστας Φλέγκας, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Νικήτας Κόχειλας, Κώστας Μουρίκης, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Ανδρέας Μιράλης, Δημήτρης Μιτελούδης, Αλέξανδρος Γούνας, Αρτίν Ελμισιάν, Γιώργος και Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Αναφερόμενος στο ματς με τη Γαλλία ο Ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε: " Η ομάδα που επιλέξαμε για το παιχνίδι με τη Γαλλία είχε καλή κολυμβητική υποδομή, επομένως επιβάλαμε υψηλό ρυθμό στο ματς, παίξαμε γρήγορα κι έτσι πήραμε και διαφορά στο σκορ. Δεν έχω παράπονα από την παρουσία των παιδιών, αν και λάθη έγιναν. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και εμπειρίες".

"Μπορεί η Γαλλία να μην ακούγεται Σερβία, αλλά τέτοια παιχνίδια μόνο καλό κάνουν για το μέλλον, αφού τα παιδιά φορτώνονται με εμπειρίες και σε δυσκολότερα ματς θα μπορούν να αντέξουν την πίεση. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και βοήθεια. Φτάσαμε να παίζουμε με τα πολύ νέα παιδιά, τα οποία έχουν καλά χαρακτηριστικά

".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ