Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

ΝΕ Πατρών - Ολυμπιακός 7-30: Τρία στα τρία για τους ερυθρόλευκους με πρωταγωνιστές Γενηδουνιά και Πούρο

Ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στα τρία
Ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στα τρία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 30-7 της ΝΕ Πατρών και συνέχισε με το απόλυτο στην Α1 Πόλο Ανδρών έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Ντίνο Γενηδουνιά και τον Βαγγέλη Πούρο. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο που λύγισε με 9-7 τον Υδραϊκό.

Ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στα τρία στην Α1 Πόλο Ανδρών διαλύοντας με 30-7 τη ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" το Σάββατο (26/10) το μεσημέρι.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν συνολικά δέκα γκολ από τους Ντίνο Γενηδουνιά και Βαγγέλη Πούρο, που πέτυχαν από πέντε γκολ έκαστος ενώ είχαν εννέα διαφορετικούς σκόρερ.

Ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι για τον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού, Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με τον πατέρα του, Μάκη Λυκούδη, τον προπονητή των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο 18χρονος διεθνής κατάφερε να σημειώσει και τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-8, 1-6, 2-8, 1-8.

  • ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος 1, Σαλπόγλου, Καραϊσκος, Γιουτμάζ 1, Τσίπης, Αντίοχος, Γουρδούπης 1, Χεσχαμ 2, Τσαχιλίδης 2, Καρράς, Βρυώνης, Γούρας, Βαλουξής
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Δήμου 4, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Ζαλάνκι 3, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 3, Κάκαρης, Νικολαΐδης 2, Τζωρτζάτος, Πούρος 5, Λυκούδης 3

Υδραϊκός - Πανιώνιος 7-9

Τη δεύτερη νίκη του στην Α1 Πόλο Ανδρών πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε με 9-7 από την έδρα του Υδραϊκού. Οι κυανέρυθροι κατάφεραν να ξεφύγουν στο τρίτο οκτάλεπτο με ένα επιμέρους σκορ 3-0.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Κώστας Μουρίκης που σημείωσε πέντε τέρματα. Έτσι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στους 6 βαθμούς αφήνοντας τον Υδραϊκό στους 3.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-3, 3-1.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ