Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κραβαρίτη

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κραβαρίτη
OLYMPIACOS SFP

Για δεύτερη σερί σεζόν στο τιμόνι της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Δημήτρης Κραβαρίτης, όπως ανακοίνωσε ο πειραϊκός σύλλογος.

Με τον Δημήτρη Κραβαρίτη εκτός πισίνας θα καθοδηγηθεί και την ερχόμενη σεζόν το τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας προπονητής την πρώτη του χρονιά με τα "ερυθρόλευκα" κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, ενώ ο πειραϊκός σύλλογος έφτασε μέχρι τους τελικούς στο Champions League πόλο και στο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας, χάνοντας όμως σε αμφότερες τις διοργανώσεις.

"Μπαίνουμε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Δεν αλλάζει αυτό, στον Ολυμπιακό είμαστε και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε.

Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας σε αυτή την ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί, με στόχο νέες επιτυχίες για το μεγαλείο του Ολυμπιακού", ανέφερε ο Κραβαρίτης μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κραβαρίτη. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ