ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ασημάκη: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε όλο το τουρνουά"

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες INTIME SPORTS

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη εμφανίστηκε απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στις δηλώσεις της μετά την ήττα της Εθνικής Πόλο Γυναικών από την Αυστραλία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών γνώρισε την ήττα με 9-6 από την Αυστραλία και πλέον θα παλέψει για τις θέσεις 5-8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Μετά το παιχνίδι, η Αλεξάνδρα Ασημάκη στις δηλώσεις της τόνισε πως η επίθεση κόστισε στην Ελλάδα ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένη πως η "γαλανόλευκη" έχει μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Σίγουρα κολλήσαμε επιθετικά, σκοράραμε πολύ λίγο. Στην αρχή ήταν κλειστό το παιχνίδι και καταφέραμε να διατηρήσουμε την άμυνά μας κλειστή σε όλο το παιχνίδι. Μας κόστισε η επιθετική δυστοκία.

Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ήταν για μας το παιχνίδι της ζωής μας. Η Ελλάδα έφτασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφτασε να παίζει στην οκτάδα, τόσο κοντά στους αγώνες για τα μετάλλια. Δεν τα καταφέραμε. Ζητώ συγγνώμη που δεν κάναμε περήφανους τους Έλληνες, ζητώ συγγνώμη από τους εαυτούς μας που τους αδικήσαμε σε όλο το τουρνουά.

Υπάρχει παρόν για αυτή την ομάδα, δεν είναι τυχαία όσα έχει πετύχει. Υπάρχει και μέλλον και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο και από εκεί και πέρα θέλουμε να έχει μέλλον και συνέχεια αυτή η ομάδα".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ