ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική πόλο γυναικών: Η Αυστραλία στο δρόμο της γαλανόλευκης προς τα ημιτελικά

/  2024 / 9  /    /  -  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 9 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνικη πόλο γυναικών πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με τη νίκη της επί της Γαλλίας, και έκλεισε ραντεβού με την πρώτη του 1ου ομίλου Αυστραλία για μία θέση στις 4 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Μετά από τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στον 2ο όμιλο η Εθνική πόλο γυναικών ήθελε καθαρή νίκη κόντρα στην Γαλλία (στην κανονική διάρκεια και όχι στα πέναλτι) για να προλάβει το τρένο των προημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Παρισιού και την πέτυχε.

Αυτή μάλιστα δεν ήρθε μέσα από ματς-θρίλερ αλλά από έναν πραγματικό περίπατο, με την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να επικρατεί με σκορ 8-1 στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο και να φτάνει με χαρακτηριστική άνεση στο 11-4 που την έστειλε στις 8 μέσω της τέταρτης θέσης.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου, με την Εθνική πόλο γυναικών να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου, με την Εθνική πόλο γυναικών να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση PRINT SCREEN

Αντίπαλός της σε χιαστί ματς στα προημιτελικά θα είναι η Αυστραλία, που εξασφάλισε την πρωτιά στον 1ο όμιλο, με το μεγάλο ματς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα -που δίνει εισιτήριο για τον ημιτελικό- να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη (6/8) στις 20:00.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στο ολυμπιακό τουρνουά του πόλο γυναικών
Τα ζευγάρια των προημιτελικών στο ολυμπιακό τουρνουά του πόλο γυναικών PRINT SCREEN

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

  • Αυστραλία - Ελλάδα
  • Ουγγαρία - ΗΠΑ
  • Ολλανδία - Ιταλία
  • Καναδάς - Ισπανία

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ