ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Η Ιωάννα Σταματοπούλου στο SPORT24: "Σκληρός ο αποκλεισμός, δεν δείξαμε αυτό που είμαστε"

Η Ιωάννα Σταματοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Ιωάννα Σταματοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες INTIME SPORTS

Απογοητευμένη γιατί η Εθνική Πόλο Γυναικών δεν ανταποκρίθηκε στις δυνατότητές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε η Ιωάννα Σταματοπούλου μιλώντας αποκλειστικά στο SPORT24. Η Ελληνίδα πορτιέρε δεν έψαξε για δικαιολογίες.

Στα προημιτελικά σταμάτησε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική Πόλο Γυναικών, η οποία θα παλέψει πλέον για τις θέσεις 5-8 μετά την ήττα από την Αυστραλία.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου ήταν για ακόμη μια φορά πρωταγωνίστρια για τη "γαλανόλευκη" κρατώντας την όρθια σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και μετά το παιχνίδι μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για το τέλος αυτού του ταξιδιού. Η Ελληνίδα πορτιέρε τόνισε πως οι διεθνείς δεν έδειξαν στο Παρίσι το καλό τους πρόσωπο όμως εμφανίστηκε βέβαιη πως η Εθνική αυτή έχει μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δύσκολος αποκλεισμός, ήσασταν εξαιρετικές στην άμυνα και εσείς προσωπικά στο τέρμα. Πως βιώσατε το παιχνίδι;

"Όλα τα κορίτσια δώσαμε ο,τι είχαμε για αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε .Ο αποκλεισμός ήταν πολύ σκληρός γιατί πιστεύω δεν δείξαμε αυτό που πραγματικά είμαστε σαν ομάδα... Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για την καλύτερη δυνατή θέση".

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη είπε ότι αδικήσατε σε όλο το τουρνουά τον εαυτό σας. Είναι έτσι;

"Πιστεύω στην ομάδα μου και ότι έχουμε πολλές δυνατότητες αλλά δυστυχώς δεν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό".

Η διαιτησία έπαιξε ρόλο, όπως ανέφερε η Αλεξία Καμμένου;

"Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Η επιθετική μας αστοχία μάς στοίχισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι...".

Είναι αυτή η αρχή για την εθνική ομάδα;

"Ότι περάσαμε μετά από τόσα χρόνια στην Ολυμπιάδα είναι μια επιτυχία αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτό γιατί σαν ομάδα αξίζουμε πολύ περισσότερα και πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο νερό... Σίγουρα υπάρχει μέλλον".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ