ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Παπαστάμος: "Εκπληρώθηκε το όνειρό μου"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Παπαστάμος: "Εκπληρώθηκε το όνειρό μου"
PRINT SCREEN

Ένα όνειρο που είχε από παιδί εκπλήρωσε ο Απόστολος Παπαστάμος, όπως δήλωσε μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό των 200μ. μεικτή ατομική στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στα ημιτελικά των 200μ μεικτή ατομική στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι προκρίθηκε ο Απόστολος Παπαστάμος, σημειώνοντας μάλιστα νέο φετινό ρεκόρ 2:00.79.

Έτσι, στις 22:47 απόψε (01/08) θα ψάξει το επόμενο μεγάλο βήμα, την πρόκριση στον τελικό. Μετά τον αγώνα επισήμανε πως εκπλήρωσε ένα παιδικό του όνειρο με την πρόκριση αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Παπαστάμου

Για το πρώτο του σχόλιο μετά την πρόκριση: "Ήταν πολύ ωραία έκπληξη η πρόκρισή μου στους ημιτελικούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κολυμπήσω και το απόγευμα. Είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός. Έτυχε να διακριθώ στο δεύτερο καλύτερο μου αγώνισμα. Ο χρόνος μου στους προκριματικούς (2.00.79) είναι ο καλύτερος που έχω κάνει όταν αγωνίζομαι το πρωί. Γνωρίζουμε μαζί με τον προπονητή μου πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και στον ημιτελικό θα κυνηγήσω μια καλύτερη επίδοση".

Για τη διαχείριση δυνάμεων: "Όλα τα παιδιά έχουμε κούρσες καθημερινά. Ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα και θα κολυμπήσουμε μέχρι την τελευταία. Οπότε όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή διαχείριση".

Για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο κολυμβητήριο: "Στην αρχή δημιουργεί άγχος αλλά πρέπει να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση και να παρουσιαστείς δυνατός. Πάντως, προσωπικά έχω την οικογένειά μου στο πλευρό μου και αυτό μου δίνει αρκετή δύναμη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ