ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλόνισαν με το κλάμα τους οι αθλήτριες της Εθνικής Πόλο κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλόνισαν με το κλάμα τους οι αθλήτριες της Εθνικής Πόλο κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
PRINTSCREEN

Οι αθλήτριες της Εθνικής Πόλο Γυναικών συγκινήθηκαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνουν και μερικές εξ αυτών έκλαψαν, σε μία στιγμή με έντονη συναισθμηατική φόρτιση.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών ξεκίνησε με ήττα από τις ΗΠΑ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η συγκίνηση των αθλητριών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου συγκλόνισε.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, έκλαψαν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Αρχικά να πω πως δεν υπάρχει βαριά ήττα. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την καριέρα μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουμε τον εαυτό μας. Σίγουρα δεν απογοητευόμαστε γιατί τώρα αρχίζουμε. Τα παιχνίδια του ομίλου είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα. Σιγά σιγά θα βρίσκουμε και τη συγκεντρωσή μας".

Δείτε εδώ το VIDEO:

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ