ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Βλάχος: "Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Βλάχος: "Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στον τρόπο που ηττήθηκε η Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών από τη Σερβία στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά και παρομοίασε με "μαχαιριά στην καρδιά" το φινάλε του αγώνα.

Αποκλεισμός - σοκ για την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, καθώς ηττήθηκε από τη Σερβία με γκολ στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του αγώνα, φτάνοντας μια ανάσα από τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στο φινάλε του αγώνα, το οποίο και παρομοίασε με "μαχαιριά στην καρδιά", ενώ μίλησε για την εξέλιξη του προημιτελικού στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

"Ήταν ένα οριακό ματς. Δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να ξεφύγεις στο σκορ. Ήταν ένας προημιτελικός. Πήραν προβάδισμα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει κατά τη γνώμη μου, ο Μάντιτς προχώρησε 1.5 με 2 δευτερόλεπτα μπροστά νομίζω. Βέβαια συμβαίνουν αυτά. Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι. Χάσαμε με έναν τρόπου που αδικεί όλη την προσπάθειά μας. Οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θα ήθελα πολύ να είμαστε καθαρά καλύτεροι και να κερδίσουμε με διαφορά. Μια Σερβία που την περιμέναμε, ξέραμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά. Τους έχουμε κερδίσει στα τελευταία παιχνίδια. Δεν μας πίεσαν όμως πάρα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι που και εμείς το ελέγχαμε, αλλά και αυτοί. Το να χάνεις με ένα γκολ από τη σέντρα στα 3”, όταν έχεις γυρίσει στο παιχνίδι είναι κρίμα. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο.

Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο έχεις στον προημιτελικό. Οι ομάδες παίζουν ίσες προς ίσες εδώ. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Είχαμε λύσεις, δείξαμε πάθος. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι έχει απομείνει για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ