ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ξενάκη: "Δεν μας αξίζουν αυτές οι εμφανίσεις"

Η Έλενα Ξενάκη στο παιχνίδι με την Ουγγαρία
Η Έλενα Ξενάκη στο παιχνίδι με την Ουγγαρία ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ INTIME SPORTS

Απογοητευμένη από την εμφάνιση της Εθνικής Πόλο Γυναικών εμφανίστηκε η Έλενα Ξενάκη μετά την ήττα από την Ουγγαρία τονίζοντας πως οι διεθνείς θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση στον αγώνα για την 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών γνώρισε νέα ήττα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με 12-9 από την Ουγγαρία και θα παλέψει το Σάββατο (10/8, 10:00) απέναντι στον Καναδά για την 7η θέση.

Στις δηλώσεις της μετά το παιχνίδι, η Έλενα Ξενάκη εμφανίστηκε εμφανώς φορτισμένη υπογραμμίζοντας πως οι διεθνείς θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά παίζαμε για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε από μόνο του είναι ένα κίνητρο. Προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά, όπως και τα προηγούμενα, ούτε αυτό μας βγήκε. Στην αρχή μπήκαμε πιο αποφασισμένες, προηγηθήκαμε, μας πλησίασαν, κάναμε λάθη και στη συνέχεια πέρασαν μπροστά κι εμείς δεν διεκδικήσαμε ποτέ κάτι καλύτερο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορεί να μετέχει ένας αθλητής. Σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε εδώ για να είμαστε τουρίστες. Είναι κόποι χρόνων όλα αυτά. Είμαστε μια ομάδα που θεωρώ ότι δεν μας αξίζουν αυτές οι εμφανίσεις.

Οι αθλητές είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας. Οπότε, νομίζω ότι πρέπει να διαχειριστούμε την απογοήτευση που έχουμε και να καταφέρουμε να βγάλουμε αντίδραση και να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε για τη χώρα μας. Έχουμε έλθει εδώ για μα εκπροσωπήσουμε το εθνόσημο, αλλά και τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, όλους μας τους κόπους και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Μας μένει ένα παιχνίδι για να το κάνουμε αυτό. Ελπίζω να μας βγει".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ