ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Μαργαρίτα Πλευρίτου συνεχίζει στους Πειραιώτες για 14η διαδοχική σεζόν

Ολυμπιακός: Η Μαργαρίτα Πλευρίτου συνεχίζει στους Πειραιώτες για 14η διαδοχική σεζόν
Η Μαργαρίτα Πλευρίτου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 14η σεζόν, καθώς ο ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί της.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρού που παραμένει μέλος των ερυθρολεύκων για 14η διαδοχική σεζόν. Οι Πειραιώτες είχαν ανακοινώσει προ ημερών την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την αδερφή της, Ελευθερία Πλευρίτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν»".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ