ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την κοινή προετοιμασία τους με την Μπαρτσελονέτα

Ο Κάκαρης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού
Ο Κάκαρης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την Τετάρτη (25/9) την κοινή προετοιμασία της με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά. "Βλέπω θετικά σημάδια", δήλωσε ο Χέρβο Κόλιανιν.

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει τη δουλειά ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε την Τετάρτη (25/9) την κοινή προετοιμασία της με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά. Οι δύο ομάδες έκαναν κοινές προπονήσεις από τη Δευτέρα (23/9) και την Τετάρτη το απόγευμα έπαιξαν ένα δυνατό φιλικό στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο που βρήκε νικητές τους Ισπανούς στα πέναλτι με 15-14 (12-12 κανονική διάρκεια).

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και στα δύο πρώτα οκτάλεπτα (3-3, 3-3). Οι Πειραιώτες πέρασαν μπροστά στο σκορ με 8-7 στο 4:09 του τρίτου οκταλέπτου με τον Δήμου ενώ λίγο αργότερα ο Νικολαΐδης έκανε το 9-8. Η Μπαρτσελονέτα πήρε προβάδισμα στην τελευταία περίοδο ενώ ο Γενηδουνιάς τελικά έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Εκεί ο Αγκίρε έπιασε τρία πέναλτι για την ισπανική ομάδα ενώ οι Τζωρτζάτος και Ζερδεβάς απέκρουσαν από ένα πέναλτι, με την Μπαρτσελονέτα να επικρατεί με 3-2.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-2, 3-4 (2-3 πεν.)

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης 1, Ζαλάνκι 2, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Δήμου 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Τζωρτζάτος, Πούρος, Λυκούδης
  • ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Γρανάδος 3, Μουνιαρίθ 2, Σαναούχα 4, Βινιάρι 1, Βαλς, Μπούριαν, Τ. Περόνε, Φ. Περόνε 1, Μπιέλ 1, Μπούστος, Πόρτερ, Λέμα, Γκόμιλα

"Στόχος να πάμε στο Final-4"

Με το πέρας του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν τόνισε πως βλέπει θετικά σημάδια στην εξέλιξη της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Τρεις ημέρες πάρα πολύ σκληρές, με προπονήσεις και πρωί και βράδυ. Κάναμε προετοιμασία με μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, μια πολύ καλή ομάδα. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, βλέπω θετικά σημάδια.

Είμαι αισιόδοξος με αυτά που βλέπω για μια καλή πορεία στη συνέχεια. Περιμένω να μπουν τα νέα παιδιά όσο πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, στο σύστημά που είχαμε και πέρυσι. Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, έχουν πολλή ποιότητα και ήδη αρχίζουν και προσαρμόζονται στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ για αυτό.

Είμαστε σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός έχει τους ίδιους στόχους, τους εγχώριους τίτλους και την πρόκριση στο Final-4 του LEN Champions League. Αυτό θέλουμε και φέτος, να πάμε στο Final-4 και όλα γίνονται εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ