Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Γενηδουνιά, τέλος από τους ερυθρόλευκους ο Βάμος

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Γενηδουνιά, τέλος από τους ερυθρόλευκους ο Βάμος
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας πόλο ανδρών, Ντίνου Γενηδουνιά, ενώ παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους" αποτελεί ο Ούγγρος διεθνής, Μάρτον Βάμος

Ημέρα ανακοινώσεων είναι το Σάββατο (29/06) για τα τμήματα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς μετά τη Χριστίνα Σιούτη στις γυναίκες, ο "ερυθρόλευκος" Ερασιτέχνης προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ανδρικής ομάδας, Ντίνου Γενηδουνιά.

Ο διεθνής Έλληνας πολίστας θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι του πειραϊκού συλλόγου για ακόμα τρία χρόνια βάσει της συμφωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν τον Μάρτον Βάμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Γενηδουνιά

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Ο αρχηγός και διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ και εννιά χρόνια. Και η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη να μείνω για ακόμη τρία χρόνια! Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Βάμος

"Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι "φαρμάκι". Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ