Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ανανέωση συνεργασίας με Ζερδεβά και Μπούσλιε

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ανανέωση συνεργασίας με Ζερδεβά και Μπούσλιε
OLYMPIACOS SFP

Το "ερυθρόλευκο" σκουφάκι θα φορούν και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Ζερδεβάς και ο Άντρο Μπούσλιε, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσαν την ανανέωση των συμβολαίων των δύο πολιστών.

Το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για ακόμη μια χρόνια φτιάχνει ομάδα για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και με γνώμονα αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων των Μανώλης Ζερδεβάς και ο Άντρο Μπούσλιε.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2026 και μετά την αποχώρηση του Μάρκο Μπίγιατς αναμένεται να αποτελέσει το νούμερο 1 κάτω από την "ερυθρόλευκη" εστία, ενώ ο 38χρονος Κροάτης θα συνεχίσει να δίνει πολύτιμες λύσεις στην άμυνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Ζερδεβά

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Μανώλη Ζερδεβά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Μπούσλιε

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άντρο Μπούσλιε: "Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ