Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ο Γούβης θα φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι για τέταρτη σεζόν

Ολυμπιακός, πόλο ανδρών: Ο Γούβης θα φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι για τέταρτη σεζόν
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να ενισχύει το δυναμικό των ερυθρόλευκων εν όψει και της νέας σεζόν.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Γούβης, καθώς ο διεθνής αμυντικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο διεθνής αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα της Βουλιαγμένης. Παράλληλα ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγο".

Η δήλωση του Γούβη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: "Χαίρομαι πάρα πολύ, που θα αποτελέσω για ακόμα μια χρόνια μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να αγωνιστούμε, να νικήσουμε δύσκολα παιχνίδια και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κατακτήσεις τίτλων."

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ