Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός, πόλο γυναικών: Ανανέωσε μέχρι το 2028 η Τριχά

Ολυμπιακός, πόλο γυναικών: Ανανέωσε μέχρι το 2028 η Τριχά
OLYMPIACOS SFP

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε την συνεργασία του με την Φωτεινή Τριχά με συμβόλαιο τετραετούς διαρκείας. Η διεθνής περιφερειακή ξεχώρισε την περυσινή σεζόν και θα συνεχίσει να ενισχύει το δυναμικό των ερυθρόλευκων.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Φωτεινή Τριχά. Η διεθνής περιφερειακή ανανέωσε το συμβόλαιο της με τους ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο ρόστερ της ομάδας.

Η Φωτεινή Τριχά, ανήκει στην νέα γενιά του ελληνικού πόλο καθώς έχει γεννηθεί το 2005 και κατάφερε να ξεχωρίσει την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για την επόμενη κίνηση ανανέωσης από τους ερυθρόλευκους μετά την επέκταση της συνεργασίας με τις Χριστίνα Σιούτη και Στεφανία Σάντα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Φωτεινή Τριχά. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου."

Οι δηλώσεις της Τριχά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα στον Ολυμπιακό. Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόθεση ενός τόσο μεγάλου συλλόγου για παράταση της συνεργασίας μας. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και ανυπομονώ να συνεισφέρω τα μέγιστα σε αυτή. Ευελπιστώ, να φανώ αντάξια όλων των παικτριών που πέρασαν από τον Ολυμπιακό."


TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ