Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός, πόλο γυναικών: Η Χριστίνα Σιούτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας

Ολυμπιακός, πόλο γυναικών: Η Χριστίνα Σιούτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας
OLYMPIACOS SFP

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι η Χρισίνα Σιούτη, καθώς ο "ερυθρόλευκος" Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με την διεθνή Ελληνίδα περιφερειακό.

Κάτοικος Πειραιά θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Χριστίνα Σιούτη, η οποία υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι" το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06), η διεθνής Ελληνίδα περιφερειακός θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού η νέα συμφωνία είναι τετραετούς διάρκειας.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού, της ομάδας που αγαπώ και στην οποία έχω μεγαλώσει και ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες και πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές επάξια του ονόματος του Ολυμπιακού.

Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος συνολικά και πιστεύω, ότι όλες μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός να γιορτάσει τα 100 χρόνια του μαζί με το απόλυτο των δικών μας επιτυχιών", ανέφερε η 20χρονη πολίστρια και βασικό μέλος της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος την Παρασκευή (28/06) ανανέωσε επίσης το συμβόλαιό του με τον πειραϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Χριστίνα Σιούτη. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου".

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ