Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 6-15: Με εμφατική επικράτηση οι πράσινοι άλωσαν τη Νέα Σμύρνη

Στιγμιότυπο από το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός στην Α1 Πόλο Γυναικών
Στιγμιότυπο από το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός στην Α1 Πόλο Γυναικών ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και επιβλήθηκε 15-6 του Πανιωνίου στην Α1 Πόλο Ανδρών.

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτή τη φορά μέσα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, την έδρα του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκαν με 15-6 επί των κυανέρυθρων του Κώστα Δήμου, για τη 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου και με "2 στα 2" είναι στην κορυφή.

Με βασικό όπλο την πολύ καλή άμυνα, με τον Παπασηφάκη σε μεγάλη μέρα επιθετικά (6 γκολ συνολικά) και με επνα ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο (6-0 χωρίς απάντηση), τι “τριφύλλι” πήρε το πάνω χέρι, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα: Στο 1:43 πριν από το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και με το σκορ στο 5-11, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ΧΩΡΙΣ αντικατάσταση ο Γιάννης Παπάκος, με τον Παναθηναϊκό να εκτελεί πέναλτι και να παίζει τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-15

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-6, 3-3, 1-3.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ