ΠΟΛΟ

Πόλαρ Μπερς-ΝΟΒ: 3-13

Πόλαρ Μπερς-ΝΟΒ: 3-13
Πρωτονοτάριος

Άνετη νίκη επί της Πόλαρ Μπερς (3-13) και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του LEN Trophy πήρε ο ΝΟΒ

Από το πρώτο οκτάλεπτο οι παίκτες της ελληνικής ομάδας επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν περιθώρια στην ολλανδική ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη.
Η πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ντιναμό Μόσχας το οποίο ξεκινάει στις 12:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NOVASPORTS.
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-3, 1-4, 1-2

Οι συνθέσεις και τα γκολ των δύο ομάδων:

Πόλαρ Μπερς (Νιούεμπεργκ): Ντίτζμαν, Λάντεβεερντ 1, Γιέλεν, Βαν Ντερ Χορστ, Χέεστερμανς, Μπίσκερτ 1, Βαν Μπικ, Σμινττ, Χόπεριερ, Βαν Όοστ, Ντε Γιόνγκ, Ντε Βιτ 1, Ντε Ζέε

ΝΟΒ (Γιαννουρής): Πρωτονοτάριος, Αναστασιάδης 1, Μιτελούδης, Χάτεν, Ελμισιάν 2, Γούνας 3, Καρούντζος 1, Μαλασπίνας 1, Χατζηγούλας 1, Αφρουδάκης 1, Κουρλιάφτης, Ματουτίνοβιτς 2, Χατζηδάκης 1

Ντιναμό Μόσχας-Κρόιτσλιγκεν: 18-9
Άνετη νίκη με 18-9 επί της Κρόιτσλινγκεν πήρε η Ντιναμό Μόσχας για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου προκριματικού ομίλου του LEN Trophy ανδρών που διοργανώνεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Την Κυριακή (12:00) η ρώσικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΒ και της αρκεί μία ισοπαλία για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων που έχει εξασφαλίσει.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-2, 5-3

Ντιναμό (Μάρκοτς): Μάρκοτς 4, Ζάιτσεφ 3, Πέκοβιτς 3, Γιάνκοβ 2, Αμπουζιάροβ 2, Ουσάκοβ, Αντίποβ, Μιρόνοβ, Γερίσοβ

Κροϊτσλίνγκεν: Χαλάπι 4, Βάχο 2, Ρέντερ, Τάρι, Φιούλοπ


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ