ΕΛΛΑΔΑ

Σε "Πλατανιώτη - Ζερδεβά" μετονομάζεται το κλειστό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης

Σε "Πλατανιώτη - Ζερδεβά" μετονομάζεται το κλειστό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης
ILIOUPOLI INSTAGRAM

Τα ονόματα των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Μάνου Ζερδεβά θα φέρει πλέον το κλειστό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η αθηναϊκή ομάδα.

Την ύψιστη τιμή αποφάσισε να δώσει στους Ευαγγελία Πλατανιώτη και Μάνο Ζερδεβά η Ηλιούπολη, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα όσα έχουν προσφέρει στον εγχώριο αθλητισμό, λέγοντας παράλληλα το δικό της "ευχαριστώ" στις πολλές διακρίσεις που έφεραν σε διεθνές επίπεδο στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται στο ποστάρισμα της αθηναϊκής ομάδας, το αίτημά της έγινε δεκτό από τον Δήμαρχο της περιοχής, Στάθη Ψυρρόπουλο, με αποτέλεσμα το κολυμβητήριό της να φέρει πλέον το όνομα "Πλατανιώτη - Ζερδεβά".

"Το κολυμβητήριο μας αλλάζει όνομα!!! Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος υλοποιεί το αίτημα του Γ. Σ. Ηλιούπολης, να ονομαστεί το κολυμβητήριο "Μάνος Ζερδεβάς" που είχε κατατεθεί πριν από τρία χρόνια και το κολυμβητήριο θα φέρει πλέον το όνομα "ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΖΕΡΔΕΒΑ", τιμώντας και τους δυο Ολυμπιονίκες της πόλης μας", αναφέρει η ανάρτηση της Ηλιούπολης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ