ΠΑΟΚ

Σπαντάου - ΠΑΟΚ 12-10: Πάλεψε αλλά λύγισε στο τρίτο οκτάλεπτο

Σπαντάου - ΠΑΟΚ 12-10: Πάλεψε αλλά λύγισε στο τρίτο οκτάλεπτο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 12-10 από τη Σπαντάου στο πρώτο του παιχνίδι στα προκριματικά του LEN Champions League πληρώνοντας τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στην τρίτη περίοδο.

Με το αριστερό μπήκε ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του LEN Champions League καθώς ηττήθηκε με 12-10 από τη γερμανική Σπαντάου στη Ρουμανία. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν μαχητικός, όμως ένα διάστημα αδράνειας στην τρίτη περίοδο ήταν εκείνη που κόστισε την ήττα.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι της Παρασκευής (13/9, 20:30) απέναντι στην Μπρέσια. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η οικοδέσποινα Οραντέα νίκησε με 20-8 την ΕΝΚΑ από την Τουρκία.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του προκριματικού ομίλου θα παίξει στον Α' Όμιλο της φάσης των "16" του Champions League, που ξεκινά το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου, μαζί με τη Νόβι Μπέογκραντ, το Ανόβερο και τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

  • Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-2, 3-3.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι: Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής 1, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης, Μυρίλος, Ντέλιτς 4, Π. Προσινικλής, Κόουπμαν 1, Καρατζάς 1, Σιορδίλης.

TAGS ΠΑΟΚ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ