ΠΟΛΟ

Τελική φάση-πράξη δεύτερη

Τελική φάση-πράξη δεύτερη
Εθνικός-Ολυμπιακός

Στον Πειραιά διεξάγεται τη Μεγάλη Τετάρτη ο 2ος τελικός των πλέι οφ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό

Οι "κυανόλευκοι" καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν τη δυνατότητα να "κοντράρουν" τον αιώνιο αντίπαλό τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πλέον πολύ δύσκολα γι' αυτούς.
Το 10-5 του πρώτου αγώνα, δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, η οποία παραμένει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις και στόχος της είναι να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με 3-0 νίκες.

Ο Μάκης Βολτυράκης δεν θέλει να θυμάται από το πρώτο παιχνίδι, κάτι παραπάνω από το καταπληκτικό ξεκίνημα της ομάδας του που προηγήθηκε με 4-1 αλλά στη συνέχεια υποτάχθηκε στις διαθέσεις του Χατζηθεοδώρου και της παρέας του. Όσον αφορά στον τρίτο αγώνα της σειράς, θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου.

Ο μικρός τελικός
Εκτός του αγώνα για τον τίτλο, την Μεγάλη Τετάρτη, διεξάγεται και το παιχνίδι με έπαθλο την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.

Στο "Ιωνικό" κολυμβητήριο (18:00), η Χίος υποδέχεται τον Πανιώνιο, που προηγείται με 1-0 και σε περίπτωση επικράτησης θα τελειώσει την υπόθεση "Μικρός τελικός". Αν η ομάδα του Άντριτς καταφέρει να νικήσει, θα διεκδικήσει την έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση σε ένα τελευταίο παιχνίδι, στις 30 Απριλίου, στη Νέα Σμύρνη.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ