ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Βλάχος: "Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας - Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο"

Ο Θοδωρής Βλάχος στο ματς με την Αυστραλία
Ο Θοδωρής Βλάχος στο ματς με την Αυστραλία EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη της Εθνικής Πόλο Ανδρών απέναντι στην Αυστραλία για τις θέσεις 5-8 των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε άνετα 15-9 την Αυστραλία και θα διεκδικήσει την Κυριακή (11/8, 10:00) την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στην Ισπανία.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ενέργεια που έβγαλαν στην πισίνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Δεν ήρθε αυτό που περιμέναμε. Δύο μέρες πονούσε η καρδιά μας, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Μιλήσαμε τρεις φορές με τα παιδιά. Προσπάθησα να τους δώσω λόγο και τρόπο να βγάλουν ενέργεια σήμερα. Δεν ξέρω από πού άντλησαν δύναμη και τους δίνω συγχαρητήρια. Μας χαρακτηρίζει η αξιοπρέπει και το φιλότιμο. Παίζουμε για το εθνόσημο και παρότι γκρεμίστηκε το όνειρό μας έπρεπε να πάρουμε τη νίκη".

Για τη διαιτησία στο τουρνουά: "Οι διαιτητές κάνουν λάθη όπως όλοι. Δεν πιστεύω ότι τα λάθη είναι εσκεμμένα. Οι Ιταλοί αδικήθηκαν όμως δεν συμφωνώ με την αντίδρασή τους, πρέπει να σεβόμαστε το τουρνουά και τον κόσμο. Έχω μάθει να μην στέκομαι στους διαιτητές. Άμα ψάχνεις δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές".

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: "Δεν ξέρω σε τι επίπεδο θα είναι το παιχνίδι αυτό. Θα διεκδικήσουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας και να συνεχίσουμε".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ