ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βλάχος: "Κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι"

Βλάχος: "Κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι"
PRINTSCREEN

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία, όπου η Εθνική Πόλο ανδρών πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Η Εθνική Πόλο ανδρών πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Κροατία και θα κοντραριστεί με την Ιταλία για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ για την εικόνα της γαλανόλευκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάχος:

"Το παιχνίδι γύρισε στο τρίτο οκτάλεπτο, που ήμασταν κακοί. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε ή να περάσουμε και μπροστά. Δεν παίξαμε άσηχμα, έβγαλαν τρεις καλες αμυνες, βρηκανε γκολ. Αυτός που μας έκανε μεγαλη ζημια ηταν ο Ρωσος παικτης της Κροατίας, ο αριστερόχειρας, που πετυχε μεγαλα σουτ. Κρίμα που δεν πήραμε κάτι. Παιδαριώδες λαθος θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο σουτ. Νωρίτερα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει πράγματα από αυτό. Είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.".

Για το ματς με την Ιταλία: "Είμαστε προημιτελικά θα παίξουμε σίγουρα ένα χιαστί. Από τώρα σκεφτόμαστε να είμαστε έτοιμοι. Αυτα τα παιχνίδια σφυρηλατούν την ομάδα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αντίπαλο ή θέση. Παίζεται η πρωτια του ομίλου με συνδυθασμούς αποτελεσμάτων. Εμείς οφείλουμε να παίξομε για τη νίκη όχι μόνο για την πρωτιά, αλλα επειδη παίζουμε μόνο για την νίκη, αλλά και για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα του προημιτελικού".

Για τη συνέχεια: "Εμείς εδώ θα είμαστε δεν εφύγουμε".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ