Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 8-11: Οι Πειραιώτες πήραν το ντέρμπι στον Λαιμό και άφησαν στην τρίτη θέση τον ΝΟΒ

INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-8 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό, ολοκλήρωσε με νίκη τη Β’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών και άφησε στην τρίτη θέση τον ΝΟΒ, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει δεύτερος και να προκρίνεται μαζί με τους Πειραιώτες στα ημιτελικά των playoffs.

Ιδανικά έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη Β’ Φάση της Α1 Πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 11-8 στον Λαιμό απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Παρότι έμειναν πίσω με 8-6 στην τρίτη περίοδο, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν σερί 5-0 και πήραν τελικά το διπλό. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά, που δεν είχε τους Γενηδουνιά και Παπαναστασίου λόγω τραυματισμού, ήταν ο Φουντούλης με 3 γκολ.

Έτσι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως πρώτος, με 64 βαθμούς, στα ημιτελικά των playoffs και μαζί του πήρε το εισιτήριο ως δεύτερος ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Βουγιασίνοβιτς να μένει στην τρίτη θέση.

  • ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Χατζής 1, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης, Μπελέσης, Σπάχιτς 1, Καστριανάκης, Λεβαντής, Λεγάκης, Πατσιλινάκος
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ντόσκας): Ζερδεβάς, Γκίλλας, Φουντούλης 3, Γούβης, Ζαλάνκι 2, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 1, Δήμου, Τζωρτζάτος, Πούρος 1, Λυκούδης

Η βαθμολογία: 

  1. Ολυμπιακός 64
  2. Παναθηναϊκός 54
  3. Βουλιαγμένη 51
  4. Πανιώνιος 46
  5. Απόλλων Σμύρνης 45
  6. ΠΑΟΚ 40
  7. Υδραϊκός 28
  8. ΝΟ Χίου 24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ