ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-11: Με ανατροπή οι ερυθρόλευκες, κατέκτησαν το Stoiximan Κύπελλο

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπελλου
Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπελλου EUROKINISSI

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή μετά το πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 8-11 και κατέκτησε το τρίτο Stoiximan Κύπελλο της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω με τέσσερα τέρματα, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε της Βουλιαγμένης με 8-11 στον τελικού του Stoiximan Κυπέλλου στο πόλο γυναικών. Αυτό είναι το τρίτο κύπελλο για τις ερυθρόλευκες στη σύντομη ιστορία του θεσμού με την Βουλιαγμένη να έχει ένα κύπελλο.

Οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στους τελικούς του πρωταθλήματος επιβεβαιώνοντας πως είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Βουλιαγμένη μπήκε με πολλή φόρα στο πρώτο οκτάλεπτο του τελικού, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 5-1. Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια, έπαιξε καλή άμυνα και μπήκε πιο δυναμικά στην επίθεση. Μείωσε στο σκορ και τελείωσε το δεύτερο οκτάλεπτο στο 7-5.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί 4-0, ισοφάρισε το ματς παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον τελικό. Οι "ερυθρόλευκες" μάλιστα πέρασαν και μπροστά στο σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου κάνοντας την ολική ανατροπή.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-1, 7-5, 8-9, 8-11

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 2, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Τσουκαλά 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ