ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη-Στεάουα: 8-3

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΝΟΒ νίκησε με 8-3 τη Στεάουα και πέρασε στους "16" του LEN Trophy

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Βουλιαγμένη στο πλαίσιο του 14ου ομίλου της δεύτερης προκριματικής φάσης που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.
Πλέον οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή θα διεκδικήσουν την πρωτιά απέναντι στην "οικοδέσποινα" Βοϊοβοντίνα το πρωί της Κυριακής (11:00).

Ο αγώνας
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά δεδομένης και της σημασίας του αγώνα με το πρώτο τετράλεπτο να περνάει χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. Αφού ο ΝΟΒ έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί οι Ρουμάνοι σκόραραν στον παίκτη παραπάνω.

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιαννουρής η δυστοκία στην επίθεση της ομάδας μας συνεχίστηκε μέχρι τα τελευταία για να δώσει τελικά τη λύση ο Χατζηδάκης, 21 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της περιόδου με όμορφη κίνηση από τη θέση του φουνταριστού διαμορφώνοντας το 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο άνηκε αποκλειστικά στον ΝΟΒ που επέβαλε τον ρυθμό του στην άμυνα και χάρη σε μία αποβολή που κέρδισε ο Χάτεν και μετέτρεψε σε γκολ στον παίκτη παραπάνω ο Αγγελίδης, πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (2-1).

Σε εκείνο το σημείο (δύο λεπτά πριν το ημίχρονο) πέρασε και πάλι στο παιχνίδι ο Χατζηδάκης που κέρδισε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ματουτίνοβιτς και έκανε το σκορ 3-1 για την ελληνική ομάδα που κράτησε αυτό το σκορ ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και η τρίτη περίοδος αφού η Βουλιαγμένη κρατούσε για τα καλά τον έλεγχο του ματς. Ο Χατζηδάκης κερδίζοντας ακόμα μία αποβολή έδωσε την ευκαιρία στον Ματουτίνοβιτς να κάνει το 4-1 με το… καλημέρα και στη συνέχεια ο Αφρουδάκης με γκολ στην κόντρα αύξησε το προβάδισμα σε 5-1 σκορ το οποίο παρέμεινε ως το τέλος του οκταλέπτου.

Ένα γκολ του Μιτελούδη στις αρχές της τελευταίας περιόδου ήταν αυτό που "έγειρε οριστικά την πλάστιγγα" προς το μέρος του ΝΟΒ που ανέβασε τη διαφορά στα 5 (6-1). Ο Γούνας σκόραρε για το 7-1 με τους Ρουμάνους να "ξεκολλάνε" στη συνέχεια πετυχαίνοντας το δεύτερό τους γκολ με τον Νεγκρέαν που έκανε το 7-2. Ο Χάτεν σκόραρε για το 8-2 και πάλι ο Νεγκρέαν πέτυχε τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 8-3.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 2-0, 3-2

Οι συνθέσεις και οι σκόρερ των δύο ομάδων:

ΝΟΒ (Γιαννουρής): Πρωτονοτάριος, Αναστασιάδης, Μιτελούδης 1, Χάτεν 1, Ελμισιάν, Γούνας 1, Αγγελίδης 1, Χατζηγούλας, Καρούντζος, Αφρουδάκης 1, Χατζηδάκης 1, Ματουτίνοβιτς 2, Τσαλκάνης

Στεάουα (Λίσατς): Μέντσιβ, Γκουτσέλα, Ματέλ 1, Στάνκου, Τζοκοσάνκου, Μπούσλα, Νεγκρέαν 2, Κριστέσκου, Κιοβενάβου, Γκεοργκέρσκου, Μούσατ, Γκίμπαν, Νταλαγκούσιν

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΝΟΒ, Γιάννης Γιαννουρής τόνισε: " Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα που μας επέτρεψε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι σημαντική για τον ΝΟΒ γιατί δίνει ευκαιρία στην ομάδα να συνεχίσει να αποκτά ευρωπαϊκές εμπειρίες που της χρειάζονται. Αύριο έχουμε το παιχνίδι με τη Βοϊβοντίνα που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η αντίπαλος παίζει στην έδρα της και είναι καλή ομάδα αλλά με μία καλή εμφάνιση έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε".

Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ - Σαλγέιρος: 27-0
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η διοργανώτρια Βοϊβοντίνα «διέλυσε» την αδύναμη Σαλγέιρος με 27-0 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (2/11):
09:30: Στεάουα (Ρουμανία) - Σαλγέιρος (Πορτογαλία)
11:00: Βοϊβοντίνα (Σερβία) – Βουλιαγμένη

Η βαθμολογία
1. Βοϊβοντίνα 6 (35-2)
2. ΝΟΒ 6 (26-5)
3. Στεάουα 0 (5-16)
4. Σαλγέιρος 0 (2-45)




































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ