EUROCUP

Ζολνόκι - Πανιώνιος 13-12: Ήττα στις λεπτομέρειες, όλα για όλα με την Σπάνταου για την πρόκριση

Ζολνόκι - Πανιώνιος 13-12: Ήττα στις λεπτομέρειες, όλα για όλα με την Σπάνταου για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στο ένα γκολ από τη Ζολνόκι, χάνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων και θα τα παίξει όλα για όλα με τη γερμανική Σπάνταου για την πρόκριση στους "16" του Euro Cup.

Ύστερα από ένα αμφίρροπο σε εξέλιξη παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία τρία λεπτά, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ουγγρική Ζόλνοκι με 13-12, στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Την Κυριακή (29/9) στις 12.30, ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος θα αναμετρηθεί με τη γερμανική Σπαντάου και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν ακόμη και με τέσσερα γκολ διαφορά (11-7) στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα βρήκαν στόχο μόλις μια φορά με τον Μουρίκη. Οι Μαγυάροι ισοφάρισαν σε 11-11 στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου και με τον Ζερινβάρι, 2΄40" πριν το τέλος πήραν τους τρείς βαθμούς.

ΖΟΛΝΟΚΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 4-3, 3-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος 1, Σουζούκι 1, Ανδρ. Μπιτσάκος, Τακάτα, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Κούκουνας, Καπετανάκης 1, Παρτσόγλου.

Τα γκολ της Ζόλνοκι πέτυχαν: Ζάμπο 3, Σμολτζ 3, Ζερινβάρι 2, Κράζναϊ 2, Μπέντο 1, Κακστέντερ 1, Κόβακς 1.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Πηγή: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

TAGS EUROCUP ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ