ΠΟΛΟ

Ζωντανός!

Ζωντανός!
Χατζυκιαρακάκης

Ζωντανός στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος έμεινε ο Εθνικός που νίκησε με 7-5 τον Ολυμπιακό

Έντονα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, αφού θεωρούν ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.
Μεγάλη απώλεια ενόψει του επόμενου αγώνα, αποτελεί για τους Πρωταθλητές, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα μετά το παιχνίδι λόγω διαμαρτυρίας και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς της Παρασκευής.

Ο αγώνας
Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και στον τρίτο τελικό, ο Εθνικός πρηγήθηκε στο ξεκίνημα (2-1) χάρη στα γκολ των Καλακώνα και Κοκκινάκη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Η απάντηση των "ερυθρολεύκων" ήρθε στη δεύτερη από τους Νίκιτς και Χρήστο Αφρουδάκη, που έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους με 3-2. Σε εκείνο το σημείο, μίλησε ο Δημήτρης Τσίκλος, που με το πρώτο του γκολ στη σειρά των τελικών ισοφάρισε.

Το 3-4 του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Θοδωρής Καλακώνας, με σουτ από την περιφέρεια, ενώ στο δεύτερο οκτάλεπτο μετά από διαμαρτυρία είχε αποβληθεί ο έφορος του Ολυμπιακού, Λογοθέτης.

Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού
Για ακόμα μία φορά στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Πάτερου επέστρεψε στο ματς και παρά το γεγονός ότι μετά από γκολ του Κοκκινάκη έμεινε πίσω με 3-5, ισοφάρισε σε 5-5. Ο Χρήστος Αφρουδάκης σκόραρε για δεύτερη φορά, όπως και ο Νίκιτς στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί έτσι το τρίτο οκτάλεπτο.

Ζωντανός ο Εθνικός
Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο οκτάλεπτο, όταν αποβλήθηκε και ο ασίσταντ κόουτς των "ερυθρολεύκων", Νίκος Βενετόπουλός. Στη συνέχεια ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού που φάνηκε κανονικό. Η συνέχεια άνηκε στον "Αυτοκράτορα" που με γκολ του Χατζηκυριακάκη στον παίκτη παραπάνω, προηγήθηκε με 6-5. Το τελικό 7-5 διαμόρφωσε ο Βλοντάκης 9 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ ο Δεληγιάννης δεν προσπάθησε να αποκρούσει διαμαρτυρόμενος με αυτόν τον τρόπο στους διαιτητές.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-1, 0-2

Ολυμπιακός (Πάτερος): Χρήστος Αφρουδάκης 2, Νίκιτς 2, Γιώργος Αφρουδάκης

Εθνικός (Βολτυράκης): Καλακώνας 2, Κοκκινάκης 2, Τσίκλος, Χατζηκυριακάκης, Βλοντάκης

Διαμαρτυρίες κι επεισόδια
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Μοίραλη, όπως και ο Nίκος Βενετόπουλος που κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ