ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ασταμάτητος Κατζουράκης, έκανε το 14-0 κόντρα στον Τέρι και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Overtime

Ασταμάτητος Κατζουράκης, έκανε το 14-0 κόντρα στον Τέρι και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Overtime

Ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ο Ανδρέας Κατζουράκης επικράτησε με split decision του Ρόμπερτ Τέρι και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά της Overtime.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης δεν σταματά πουθενά! Ο 26χρονος πρωταθλητής πραγματοποίησε έναν σπουδαίο αγώνα απέναντι στον Ρόμπερτ Τέρι, στα ημιτελικά του τουρνουά της Overtime, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πυγμαχίας για τον παγκόσμιο τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο πυγμάχων ήταν συγκλονιστική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όσο περνούσαν οι γύροι, ο "Κατζ" ανέβαζε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και πίεσε τον Τέρι με στόχο τη μεγάλη νίκη, η οποία εν τέλει ήρθε με split decision (σ.σ. πλειοψηφική απόφαση) από τους κριτές.

Αυτή ήταν η 14η νίκη του Έλληνα πυγμάχου σε ισάριθμους αγώνες, ενώ αντίπαλος στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Overtime θα είναι ο Μπράντον Άνταμς, ο οποίος επικράτησε του Φρανσίσκο Βερόν στον έτερο ημιτελικό. Ο σπουδαίος τελικός αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου, με τον Κατζουράκη να έχει μπροστά του άλλη μία μεγάλη πρόκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ