ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κέρδισε μια θέση στο βάθρο και λύγισε η Ιμανέ Κελίφ

Η Ιμάνε Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Ιμάνε Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες © 2024 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Ιμανέ Κελίφ, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς νίκησε την Άνα Λούκα Χαμόρι και θα βρεθεί στα ημιτελικά της κατηγορίας της.

Πολλή συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες γύρω από την Ιμανέ Κελίφ αναφορικά με τα επίπεδα τεστοστερόνης της και τον περσινό αποκλεισμό της για το τεστ φύλου.

Μέσα στο ρινγκ πάντως, η Αλγερινή πυγμάχος συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Κελίφ εξασφάλισε τη θέση της στα ημιτελικά της κατηγορίας των 66κ. και συνάμα τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο. Η 25χρονη νίκησε με 5-0 την Άνα Λούκα Χαμόρι στα προημιτελικά και πλέον θα βρει απέναντί της την Τρίτη (6/8) τη Σουαναπένγκ από την Ταϊλάνδη.

Μετά τη λήξη του αγώνα μάλιστα, η Ιμανέ Κελίφ ξέσπασε σε λυγμούς και κρύφτηκε στην αγκαλιά των προπονητών της.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ