ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας

Το "ευχαριστώ" του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη που παρέχει στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Νικόλα Πατέρα εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τη στήριξη που παρείχε στο τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου, το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Πατέρας έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη διετία 2008/10.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Νικόλα Πατέρα για τη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Η οικογένεια Πατέρα δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στον Σύλλογο εδώ και δεκαετίες αρχής γενομένης από τον Διαμαντή Πατέρα που ήταν γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ΄70.

Ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί έναν από τους επιφανέστερους Παναθηναϊκούς και μάλιστα έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη διετία 2008-2010.

Η συμπαράσταση του στο «τριφύλλι» παραμένει μεγάλη και η διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού που φέτος κατέκτησε τους τίτλους του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδας!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ