ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Άννα Κορακάκη: Γιατί αποσύρθηκε από τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι

Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016
Η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο | 9 Αυγούστου 2016 INTIME

Το SPORT24 αποκαλύπτει το λόγο που η Αννα Κορακάκη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι και αποσύρθηκε.

Η Αννα Κορακάκη αγωνίστηκε στον προκριματικά του πιστολιού των 10 μ. αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα και αποσύρθηκε.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν πραγματικά άτυχη καθώς είχε πολλές ατυχίες τις προηγούμενες ημέρες με βλάβες στο πιστόλι της αλλά και καταστροφές για τις οποίες δεν ευθύνεται η ίδια.

Επίσης δεν είχε παραλάβει ακόμα ένα μηχάνημα που χρειαζόταν για να τη βοηθήσει με ένα πρόβλημα τα μάτια της.

Η ατυχία συνεχίστηκε και την ημέρα του προκριματικού με την Αννα να αγωνίζεται με καταρροή και πυρετό , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει τον πραγματικό της εαυτό και τελικά λόγω της αδυναμίας, να πάρει τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει την προσπάθεια της .

Η Άννα αγωνίζεται ξανά την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προκριματικό του Sport Πιστολιού Γυναικών (25μ πυροβόλο) και ελπίζουμε έως τότε να είναι καλύτερα και να μπει στον αγώνα δίχως προβλήματα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ