ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν κατάφεραν την πρόκριση στον τελικό του μεικτού σκιτ της σκοποβολής, Μίτας και Κατζουράκη

Greece's Emmanouela Katzouraki competes in the Skeet women's final at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Chateauroux, France. (AP Photo/Manish Swarup)
Greece's Emmanouela Katzouraki competes in the Skeet women's final at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 4, 2024, in Chateauroux, France. (AP Photo/Manish Swarup) AP

Η ελληνική ομάδα, απαρτιζόμενη από την Εμμανουέλα Κατζουράκη και τον Ευθύμη Μίτα, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του μεικτού σκιτ.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο Ευθύμης Μίτας συμμετείχαν στον προκριματικό του μεικτού σκιτ στην σκοποβολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δύο Έλληνες αθλητές έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια, σε αρκετά σημεία του αγώνα βρέθηκαν ψηλά, αλλά με 139 πόντους τερμάτισαν στην 13η θέση.

Έτσι, δεν μπόρεσαν να τερματίσουν σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις που οδηγούν στους αγώνες των μεταλλίων στην κατηγορία.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ