ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κατζουράκη: "Κάτι λίγο μου λείπει και ζητάω περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει την επόμενη φορά"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κατζουράκη: "Κάτι λίγο μου λείπει και ζητάω περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει την επόμενη φορά"

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη προχώρησε σε δηλώσεις στο flash interview μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης στον τελικό του σκιτ γυναικών, με την ίδια να μιλάει για την εμπειρία του αγώνα, τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ δήλωσε επίσης πως την επόμενη φορά θα έρθει η επιτυχία.

Την 5η θέση στον τελικό του σκιτ γυναικών κατέλαβε η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία μετά την ολοκλήρωση της αξιέπαινης προσπάθειά της μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στον αγώνα, στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ τόνισε επίσης πως είναι βέβαιη πως την επόμενη φορά θα τα καταφέρει.

Οι δηλώσεις αναλυτικά:

"Δυστυχώς δεν είχαμε μία δυνατή αρχή. Είχα και ένα βατήρα στη πρώτη δεκάδα, ο οποίος μου κόστισε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολα τα πιάτα. Δυστυχώς δεν ήταν σωστά ρυθμισμένα. Δεν μου κόστισε μόνο εμένα, αλλά και στα άλλα κορίτσια. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς ο τελικός δεν μου βγήκε. Ένιωθα εντάξει, ήταν ωραία, θέλει όμως και να "κλικάρει" κάτι μέσα σου.

Όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις εκείνη σχολίασε: "Αυτό έγινε και με δύο άλλες συναθλήτριές μου. Έσπασε το πιάτο και δεν το είδαν απλά οι διαιτητές. Εμένα ήταν μάλλον μικρό κομμάτι. Στα άλλα κορίτσια ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι. Έπρεπε να το έχουν δώσει. Είτε σπάσει το πιάτο τελείως είτε φύγει ένα μικρό κομμάτι το πιάτο είναι σπασμένο και απλά δεν το είδαν.

Αναμφίβολα με έβγαλε λίγο εκτός ρυθμού. Δεν μου έφταιγε βέβαια αυτό που έχασα αμέσως μετά το πιάτο. Η αλήθεια είναι πως το έχουμε ξαναδεί.

Σίγουρα δεν είναι άσχημα. Σίγουρα είναι κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ. Κάτι λίγο μου λείπει και ζητάω περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει την επόμενη φορά".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ