ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, σκοποβολή: Ο Τούρκος σκοπευτής δήλωσε ότι δεν ήταν καθόλου ήρεμος κατά την διάρκεια του αγώνα

Ολυμπιακοί Αγώνες, σκοποβολή: Ο Τούρκος σκοπευτής δήλωσε ότι δεν ήταν καθόλου ήρεμος κατά την διάρκεια του αγώνα
@2024 AP IMAGES/MANISH SWARUP

Ο σκοπευτής από την Τουρκία Γιουσούφ Ντίκετς αποκάλυψε ότι στην διάρκεια του αγώνα που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μικτό ομαδικό αγώνισμα 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, "καταιγίδες" μαίνοταν μέσα του παρόλο που έγινε viral για την ηρεμία που εξέπεμπε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Γιουσούφ Ντίκετς, ο σκοπευτής από την Τουρκία ανέφερε σε δηλώσεις του ότι κατά την διάρκεια του αγώνα που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μικτό ομαδικό αγώνισμα 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι δεν ήταν καθόλου ήρεμος παρόλο που έγινε viral για αυτόν τον λόγο.

Αναλυτικά, ο ίδιος δήλωσε:

"Εκείνη τη στιγμή, όλοι λένε ότι φαινόμουν πολύ ήρεμος, αλλά στην πραγματικότητα, μαίνονταν καταιγίδες μέσα μου. Νομίζω ότι η πόζα μου στη σκοποβολή αντιπροσώπευε πολύ καλά το Ολυμπιακό πνεύμα: το δίκαιο παιχνίδι, η απλότητα, η σαφήνεια και η φυσικότητα. Γι’ αυτό τράβηξε τόση προσοχή".

Θυμίζουμε ότι η φωτογραφία του Ντίκετς να αγωνίζεται έχοντας το ένα χέρι στην τσέπη έγινε viral, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ