BALD BROTHERS

Bald Brothers: Οι μεταγραφικοί στόχοι Παναναθηναϊκού - Ολυμπιακού, η ελληνική βόμβα της Μπαρτσελόνα κι ο νέος ρόλος του Αντετοκούνμπο

Bald Brothers: Οι μεταγραφικοί στόχοι Παναναθηναϊκού - Ολυμπιακού, η ελληνική βόμβα της Μπαρτσελόνα κι ο νέος ρόλος του Αντετοκούνμπο
KONSTANTINOS BADOUNAS - 24MEDIA CREATIVE TEAM

Οι Bald Brothers επέστρεψαν στα μικρόφωνα, για ένα... ζεματιστό επεισόδιο γεμάτο ειδήσεις και παρασκήνιο. Το Βερολίνο, το έβδομο αστέρι, οι τελικοί που πλησιάζουν και οι μεταγραφές. Με διευθύνσεις και με ονόματα.

Ο Παναθηναϊκός έραψε το έβδομο και διατήρησε το απόλυτο σε τελικούς. Ο Ολυμπιακός γύρισε από τρίτο σερί Final Four με άδεια χέρια. Και οι τελικοί της Stoiximan Basket League πλησιάζουν. Τα παρασκήνια από το Βερολίνο, τα ονόματα που ακούγονται για τους αιώνιους εν όψει offseason, οι στόχοι ομάδων της EuroLeague και η επόμενη ημέρα της διοργάνωσης.

Καυτό, τσουρουφλιστό επεισόδιο Bald Brothers με Σπύρο Καβαλιεράτο και Χάρη Σταύρου να έχουν όλα τα ονόματα. Από τον Ντόρσεϊ και τον Τζέιμς, από τον Πάντερ και τον Μίτσιτς, από τις εκπλήξεις σε Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, μέχρι τον Δημήτρη Ιτούδη και τις σκέψεις των ανθρώπων που αποφασίζουν στη Βαρκελώνη.

Ακούστε το επεισόδιο και ακολουθήστε τους Bald Brothers στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο κανάλι του SPORT24 στο YouTube.

TAGS BALD BROTHERS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ