ΕΛΛΑΔΑ

Με 220 σκάφη στην Ελευσίνα η πρόκριση για την προεθνική ομάδα Οπτιμιστ

Τα γιορτινά της θα φορέσει η Ελευσίνα για την πανελλήνια πρόκριση της προεθνικής ομάδας Οπτιμιστ από το Σάββατο 15 έως την Τρίτη 18 Μαρτίου.

Τον αγώνα με την επωνυμία «Mega Semi Final» διοργανώνει ο δραστήριος τοπικός ναυτικός όμιλος υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον διότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 220 σκάφη από 46 ομίλους! Θα τρέξει, μάλιστα, κι ένα σκάφος από την Πολωνία, διότι ο αγώνας είναι Open.

Όπως όλα τα μεγάλα ιστιοπλοϊκά γεγονότα έτσι και αυτός ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube.

Η πρώτη κούρσα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και η τελευταία για την Τρίτη 18 Μαρτίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διεξαχθούν 11 ιστιοδρομίες και όχι περισσότερες από 4 ανά ημέρα.

Η εθνική ομάδα θα προκύψει από τον αγώνα «Mega Grand Final» που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-26 Απριλίου στον Ν.Ο. Αμφιθέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ