ΣΤΗΛΕΣ

1800 χλμ σε... λεωφορείο για έναν αγώνα μπαράζ!

1800 χλμ σε... λεωφορείο για έναν αγώνα μπαράζ!
Χάρτης-ταξίδι-Τσαπεκοένσε

Η Τσαπεκοένσε διέσχισε 1800 χιλιόμετρα με λεωφορείο σε 26 ώρες για να δώσει αγώνα μπαράζ για άνοδο!

Η ομάδα από τη Σάντα Καταρίνα αναχώρησε από τη βάση της την Πέμπτη και αφού διένυσε συνολικά απόσταση 1800 (!) χιλιομέτρων έφτασε την επόμενη ημέρα στην πόλη που θα γίνει ο αγώνας, ο οποίος θα λάβει χώρα την Κυριακή στο "Estádio Bilinão", με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου του 2010 στο " Indian Stadium Condá" του Τσαπέκο.
Όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι της Πατσεκοένσε η επιλογή του λεωφορείου δεν υπαγορεύτηκε από λόγους οικονομικής στενότητας αλλά από το γεγονός ότι το κοντινότερο αεροδρόμιο από το ξενοδοχείο που θα διέμενε η αποστολή μέχρι την ημέρα του αγώνα, απείχε 211 χιλιόμετρα.

"Χωρίς αμφιβολία είναι ένα ταξίδι λίγο πιο μεγάλο από το συνηθισμένο, κάτι που είναι κουραστικό. Όμως ταξιδεύουμε νωρίτερα για να έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε πριν το παιχνίδι", τόνισε ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Τσαπεκοένσε, Σίνιο Ντι Ντομένικο.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που υπάρξει στους δύο αγώνες ισοπαλία στους πόντους και στη διαφορά τερμάτων τότε το επόμενο κριτήριο για την ανάδειξη νικητή είναι τα εκτός έδρας γκολ, ενώ αν και εκεί υπάρχει απόλυτη ισορροπία η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την τρίτη κατηγορία θα βγει μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ