ΣΤΗΛΕΣ

50... πεταλούδες το γαμήλιο δώρο του Ρούνεϊ!

50... πεταλούδες το γαμήλιο δώρο του Ρούνεϊ!
Ρούνει-ΜακΛάφλιν-πεταλούδες

Οι 50 καλεσμένοι στο γάμο του Ρούνεϊ θα πάρουν δώρο κουτί, που θα έχει μέσα από μία... ζωντανή πεταλούδα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι 50 καλεσμένοι στο ιερό μυστήριο (το εντυπωσιακό είναι πως το μοναστήρι βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού και είναι ορατό μόνο μέσω θαλάσσης), θα πάρουν ως δώρο από ένα χειροποίητο κουτί που θα είναι δεμένο με κλωστή και θα περιλαμβάνει στο εσωτερικό του μία... ζωντανή πεταλούδα. Το τελετουργικό προβλέπει μάλιστα το ταυτόχρονο άνοιγμα των κουτιών, ώστε οι πεταλούδες να πετάξουν ψηλά, γεγονός που θεωρείται μία συμβολική κίνηση για την ευτυχία του ζευγαριού.

"Η απελευθέρωση των πεταλούδων θα ενθουσιάσει τους πάντες. Είναι ένα πανέμορφο θέαμα, η μέρα θα είναι μαγική. Διάλεξαν το πιο γραφικό μέρος της Ριβιέρα", τόνισε στην εφημερίδα ανώνυμη πηγή, προσκείμενη στο ζεύγος Ρούνεϊ-ΜακΛάφλιν, και συνέχισε:

"Το να αφήσεις ελεύθερες τις πεταλούδες συμβολίζει την ελευθερία, ότι θα είναι οι εαυτοί τους και μετά το γάμο. Η Κολίν ευελπιστεί να είναι το ίδιο πετυχημένη και μετά το γάμο με τον Γουέιν".


Να σημειωθεί ότι το διάσημο ζεύγος έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο μέρος για δύο μέρες προκειμένου να γίνουν όλες οι εκδηλώσεις εορτασμού, ενώ το ίδιο μοναστήρι είχε διαλέξει και για το δικό του γάμο στο παρελθόν ο τραγουδιστής Ροντ Στιούαρτ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ