ΣΤΗΛΕΣ

Αγορά κοκαΐνης από άσο της Γ.Μπρομ (photos)!

Αγορά κοκαΐνης από άσο της Γ.Μπρομ (photos)!
kentriki_2009_5_17_16_13_0

Ο Ρόμαν Μπέντναρ της Γ.Μπρομ "συνελήφθη" από αγγλικό ΜΜΕ να αγοράζει κοκαΐνη και ινδ.κάνναβη (pics)!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος άσος έχει "αποθανατιστεί" την ώρα που αγοράζει κοκαΐνη και ινδική κάνναβη έναντι του ποσού των 420 λιρών έξω από το σπίτι του στο Σάτον Κόλντφιλντ, λίγες ώρες μετά από αγώνα που έχει δώσει με τη φανέλα των "μπάγκις".
Ο Μπέντναρ προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως αυτά τα ναρκωτικά δεν προορίζονταν για εκείνον, με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες πάντως να τον φέρνουν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση: χαμογελάει κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον ντίλερ ο οποίος έχει ανοίξει το παράθυρο της Mercedes του, ενώ στη συνέχεια κάνει την ανταλλαγή.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, ο Τσέχος διεθνής άσος αγόρασε πέντε γραμμάρια κοκαΐνης, που αντιστοιχούν σε περίπου 70 δόσεις, ενώ ενδεικτικό της χαλαρότητάς του είναι πως διηγείται στον έμπορο τα σχέδιά του για τις καλοκαιρινές διακοπές του, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει και άλλη ποσότητα στο μέλλον δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.

"Περίμενα μεγαλύτερη διακριτικότητα. Πολλοί παίκτες μένουν σε αυτή την περιοχή και αυτός είναι γνωστό πρόσωπο", δήλωσε στην εφημερίδα αυτός που προμήθευσε τον Μπέντναρ με τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ το ίδιο μέσο αποκάλυψε πως λίγες ημέρες αργότερα η σύντροφος του παίκτη, Ντενίς Ασκινόβα, έδωσε το ποσό των 360 λιρών στον ίδιο άνθρωπο για να την προμηθεύσει με το "εμπόρευμά" του...
























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ