ΣΤΗΛΕΣ

"Αγοράζει" οπαδό με 3000 ευρώ το μήνα ο Αλόνσο!

"Αγοράζει" οπαδό με 3000 ευρώ το μήνα ο Αλόνσο!
Αλόνσο

Ξεκίνησε διαγωνισμός για την ανέρευση προσωπικού "οπαδού" του Αλόνσο, με αμοιβή 3000 ευρώ το μήνα!

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί; Αρκεί να στείλετε ένα βίντεο-βιογραφικό, το οποίο θα έχει μέγιστη διάρκεια ενός λεπτού. Όσο για το περιεχόμενό του, θα πρέπει να αποτελείται από αυτές τις λεπτομέρειες:
Μία υποτιθέμενη τηλεπεριγραφή ενός αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1, όπου ο Αλόνσο βλέπει πρώτος να κυματίζει μπροστά του η καρό σημαία του τερματισμού, καθώς και η συνέντευξη Τύπου που ακολουθεί, όπου χρειάζεται να απαντήσει στην ερώτηση "Βλέπεις τον εαυτό σου φαβορί για την κατάκτηση του παγκοσμίου τίτλου;".

Είναι ανώφελο να πούμε ότι θα πρέπει ο Αλόνσο να πει "Ναι, είμαι απόλυτα σίγουρος" ή κάτι παρόμοιο. Μετά από το βίντεο, θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του "δημιουργού" και φαν του πιλότου της Renault, καθώς επίσης το επώνυμο και η διεύθυνσή του, προκειμένου να βρεθεί σε περίπτωση νίκης του στο διαγωνισμό.

Όσο για τον νικητή, αυτός θα είναι πραγματικά τυχερός... Απολαβές 3000 ευρώ το μήνα, μέχρι το τέλος του Μουντιάλ, ενώ θα του παρέχεται επίσης δωρεάν σίτηση και διανομή.

Κυρίως όμως, για τον οπαδό, θα υπάρχει η δυνατότητα να είναι σε επαφή με το είδωλό του, καθώς θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά του ακόμα και τις ώρες των αγώνων, στον ίδιο χώρο που θα βρίσκονται οι μηχανικοί της ομάδας. Στην καρδιά των εξελίξεων δηλαδή, με τις ιστορίες αυτές να λέγονται μετά από χρόνια στα εγγόνια του...

Η ιδέα αυτή ήταν ιδέα της εταιρίας "ING", χορηγού του Αλόνσο από την Ολλανδία, με τον Ισπανό να συναινεί σε αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο, με τον "αφοσιωμένο" οπαδό να κάνει το... ντεμπούτο του στο πλευρά του Αλόνσο αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι του Μονακό.

"Αυτή τη σεζόν, περισσότερο από άλλες, έχω ανάγκη να έχω κοντά τους οπαδούς μου", τονίζει ο Αλόνσο μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και συνεχίζει:

"Για αυτό το λόγο ψάχνω έναν που να τους αντιπροσωπεύει όλους, για να βλέπω τον παλμό τους και να ξέρω τί πρέπει να κάνω και τί όχι".

Συμπέρασμα; Όσοι πιστοί (του Αλόνσο) προσέλθετε.Το δέλεαρ είναι μεγάλο...














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ