ΣΤΗΛΕΣ

Αναδείχτηκε η... "Miss Ερωμένη" του Γουντς!

Αναδείχτηκε η... "Miss Ερωμένη" του Γουντς!
KENTRIKI3_2010_3_12_17_46_23

Toν τίτλο "Miss Ερωμένη" του Τ.Γουντς μαζί με 100.000 δολάρια κέρδισε σε διαγωνισμό της TV η Τζέιμι Τζάνγκερς!

Απόδειξη η έμπνευση που είχε ο τηλεοπτικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν, ο οποίος κατά τη διάρκεια του τελευταίου σόου του είχε "διαγωνιζόμενες" τρεις από τις γυναίκες που είχαν εξωσυζυγική σχέση με τον Αμερικανό γκολφίστα, με το έπαθλο για τη νικήτρια του διαγωνισμού να είναι ο τίτλος "Miss Ερωμένη" του Γουντς καθώς και 75.000 δολάρια μετρητά!
Οι τρεις γυναίκες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό ήταν η Τζέιμι Τζάνγκερς, η Λορεντάνα Τζολί και η Τζέιμι Γκραμπς, με την Τζάγκερς να παίρνει τον τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και την δεύτερη Γκραμπς να παρηγοριέται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 δολαρίων.

Όσο για το διαγωνισμό, αυτός αποτελούνταν από δύο μέρη: στο δεύτερο και τελευταίο οι κοπέλες έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή με "καυτά" μπικίνι, ενώ στο πρώτο δέχονταν ερωτήσεις που αφορούσαν την ερωτική σχέση τους με τον Γουντς και που είχαν ως σκοπό να βγουν στη φόρα όλο και περισσότερα... άπλυτα του διάσημου αθλητή.

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που έκανε η Τζάνγκερς ήταν ότι: ήταν στο κρεβάτι μαζί του όταν έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του, ο Γουντς δεν έπαιρνε προφυλάξεις όταν έκανε έρωτα και ήταν τσιγγούνης όταν έβγαιναν ραντεβού, ενώ ξεκαθάρισε πως το μόνο που θέλει πλέον από εκείνον είναι μία συγγνώμη:

"Νομίζω ότι χρειάζεται να απολογηθεί απέναντι στις γυναίκες που αποκάλεσε λάθη του, εννοώντας εμάς, τις ερωμένες του", δήλωσε χαρακτηριστικά η 27άχρονη Τζάγκερς, πρώην συνοδός πολυτελείας και νυν μπαργούμαν.



Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε όλο το photostory με τη Τζέιμι Τζάνγκερς










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ