ΣΤΗΛΕΣ

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το ντέρμπι της Μαδρίτης είχε και τραυματισμό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξαπλώνει φαρδύς-πλατύς στο χορτάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους μετά από ρίψη αναπτήρα που τον βρήκε στο κεφάλι. Δείτε videos!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "σκότωσε" από νωρίς τις (ελάχιστες έτσι και αλλιώς μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα) ελπίδες της Ατλέτικο Μαδρίτης για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, σκοράροντας δύο φορές από την άσπρη βούλα στο πρώτο 20λεπτο , και αυτό δεν του το... συγχώρεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Η εύκολη πτώση με την οποία κέρδισε το πρώτο πέναλτι είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ενώ στην ανάπαυλα κάποιος οπαδός των "ροχιμπλάνκος" βγήκε εκτός ελέγχου.

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κριστιάνο Ρονάλντο συνομιλούσε με τον Σέρχιο Ράμος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, προσγειώθηκε με δύναμη στο κεφάλι του ένας αναπτήρας που είχε εκτοξευτεί από την εξέδρα, με τον CR7 να πέφτει μεμιάς στο έδαφος.

Ακολούθως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να συνέρχεται πάντως άμεσα και να συνεχίζει κανονικά στο δεύτερο μέρος όπου και έπαιξε μέχρι το 75ο λεπτό (αντικαστάθηκε εκείνο το λεπτό από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ